Aankomende excursies met beschikbaarheid en last minute: Klik HIER!

Er zijn nog twee extra data/excursies toegevoegd. Zo is er op 22 augustus een steltloperexcursie in de Zeeuwse Delta te boeken onder leiding van steltloperkenner- en liefhebber Corstiaan Beeke. Dit is een excursie op basis van eigen vervoer en richt zich geheel op het onderscheiden van de vele verschillende soorten en kleden. Voor de roofvogelexcursie in het najaar/begin van de winter is vanwege de grote vraag een extra datum toegevoegd (12 december).

Vanaf € 55

Vanwege de onverminderd grote vraag (dank daarvoor!) hebben we enkele extra en nieuwe excursies op de site gezet. Zo is er een extra datum toegevoegd voor de snel volgeboekte excursie naar het steltloperspektakel Westhoek: u kunt weer mee op 21 augustus. Verder is er op verzoek een mooie excursie ontwikkeld die u zal helpen om de verschillende soorten meeuwen te leren herkennen. We doen dat op de beste plek denkbaar (veel soorten, mooie plek en kans op leuke bijvangsten), namelijk de Oostvaardersdijk en wel op de fiets en in rustig tempo. Daarnaast gaan we eind augustus op zoek naar roofvogels in Groningen en Drenthe (voor onder meer Zee- en Visarend en Grauwe kiekendief) en is er in september de befaamde verrassingsdag in het Noorden. Waar we precies heen gaan bepalen we de dag ervoor op basis van de waarnemingen en de omstandigheden. Waar u belandt is dus onzeker, maar dat u met mooie waarnemingen gaat thuis komen kunnen we wel bijna garanderen ;-). Kijk dus gerust weer even rond en deze toevoegingen zullen zeker niet de laatste zijn!

Vanaf € 59

Vanaf 1 juli treedt een nieuwe serie versoepelingen in werking, die ook ons in staat stellen weer meer excursies in steeds normalere vorm uit te voeren. Uiteraard is en blijft het uw eigen verantwoordelijkheid om u te houden aan de op dat moment geldende normen en richtlijnen en zullen wij er tegelijkertijd alles aan doen om de excursies zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Concrete veranderingen ten opzichte van de huidige situatie zijn vooral dat we weer met een minibus mogen rijden. We laten echter altijd de mogelijkheid open om daar vanaf te zien en de excursie met eigen vervoer te volgen. Tevens willen we alle deelnemers die wel van de minibus gebruik maken verzoeken om een mondkapje te dragen (in het kader van "baat het niet, dan schaadt het niet"). Binnenkort zullen we ook met de reders in gesprek gaan over de uitvoering van de zeetochten van dit najaar. Daarover hopen we dus binnenkort meer te horen (en daarbij gaat het vooral om de capaciteit van de schepen en de daarmee samenhangende prijs per persoon).

Boek een privé-excursie

Speciaal voor de coronatijd (maar ook voor daarna, hebben ze gezien het succes besloten) hebben we een pagina aangemaakt met vriendelijk geprijsde en verantwoorde privé-excursies. Zo kunt u geheel naar eigen wens een dag de natuur in met onze gidsen en genieten van wat het voorjaar en de zomer te bieden hebben. Heeft u altijd al een bepaalde soort willen zien, een gebied willen leren kennen of wilt u gewoon lekker een dag op pad? Of wilt u een dag in de Nederlandse natuur weggeven als origineel cadeau? Kijk naar de mogelijkheden en neem contact op!

v.a. € 95

NU VERKRIJGBAAR: Caps en drinkbekers!

Het heeft even geduurd, maar hier zijn dan de eerste twee Birdingholland.nl gadgets! Vanaf nu zijn ze exclusief en alleen te koop tijdens onze minibusexcursies, dus als u er in de komende maanden één heeft geboekt dan kunt u er eentje op de kop tikken. Pinnen kan niet, dus neem het bedrag dan contant en gepast mee. Vooraf alvast een reserveren kan natuurlijk ook; mail ons dan even!
Het gaat om een prachtige en robuuste cap met een geborduurd roodhalsganzenlogo (20 euro) en een duurzame, metalen drinkfles van 600 milliliter bedrukt met het blauwborstlogo (15 euro).
Overigens komen er de komende tijd nog nieuwe excursies en excursiedata bij (voor de komende maanden is alles bijna al volgeboekt...), dus mocht u achter het net hebben gevist wat betreft een door u gewenste excursie, houd dan de site in de gaten.

€ 15

De zeetochten van najaar 2020 vullen zich!

Iedereen die de boekingen een beetje heeft gevolgd weet het: ze lopen razendsnel vol. Vandaar dat dat we iedereen adviseren op tijd te boeken als u een keer een avontuurlijke zeevogeltocht wilt meemaken. En als u een excursie wilt weggeven als origineel (verjaardags)cadeau maken wij er een mooie cadeaubon van!

€ 60

Kost het uitzoeken of bedenken van een cadeau voor vrienden of familie u ook altijd zo veel hoofdbrekens? Mogen wij u dan een suggestie doen? Geef eens een prachtige, kleinschalige excursie cadeau. Zoek een groepsexcursie uit of vraag naar een optie op maat en wij maken er eerst een prachtige cadeaubon en vervolgens een geweldige natuurbelevenis van!
All excursions can be given away as a (birthday) present!

Please reload

Recente posts op onze sociale media:

Info en boeken

Birdingholland.nl

Leverkruid 12, Zuidhorn

info@birdingholland.com
Tel: 06 20423772

  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon