jvg201909145.png

DE AGENDA VAN DE ZEETOCHTEN VOOR NAJAAR 2022 IS COMPLEET

Het schema voor de afvaarten van onze zeetochten is inmiddels gevuld en compleet! Ook in het najaar van 2022 gaan we weer de zee op vanuit Scheveningen, IJmuiden en Lauwersoog. Gewapend met visafval en verrekijkers gaan we op zoek naar zo veel mogelijk mooie zeesoorten. Spannend voor vogelaars (welke soorten krijgen we achter of om het schip?) en onmisbaar voor fotografen (nergens in Nederland krijg je zeevogels zo dichtbij voor de lens!).

Afgelopen jaar waren de afvaarten vlot volgeboekt, dus RESERVEER HIER ALVAST UW PLEK!

Wespendief juv ©Ronny Hullegie 20110901-RN6L0523.jpg

MET BIRDINGBREAKS EN BIRDINGHOLLAND.NL NAAR BATUMI, GEORGIË!

Na de geweldige reis naar Extremadura krijgt de samenwerking tussen Birdingbreaks.nl en Birdingholland.nl een nieuwe impuls middels de volgende bestemming: Batumi! Deze befaamde en werkelijk onvoorstelbaar gave bestemming is nu te boeken en heeft nog enkele deelnemers nodig om door te gaan. Misschien schrikt de ligging in deze tijd in eerste instantie wat af, maar het is een volkomen veilige bestemming waar u ondergedompeld gaat worden in krankzinnige aantallen roofvogels en andere, oostelijke doortrekkers.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE!

ijsvogel1012206.png

BOEK NU EEN PRIVÉDAG

Speciaal voor de coronatijd hebben we een pagina aangemaakt met vriendelijk geprijsde en verantwoorde privé-excursies. Zo kunt u geheel naar eigen wens een dag de natuur in met onze gidsen en genieten van wat de winter, het voorjaar en de zomer te bieden hebben. Heeft u altijd al een bepaalde soort willen zien, een gebied willen leren kennen of wilt u gewoon lekker een dag op pad? Of wilt u een dag in de Nederlandse natuur weggeven als origineel cadeau? Kijk naar de mogelijkheden en neem contact op

roerdomp0612201.png

GEEF EENS EEN VOGELEXCURSIE CADEAU!

Kost het uitzoeken of bedenken van een cadeau voor vrienden of familie u ook altijd zo veel hoofdbrekens? Mogen wij u dan een suggestie doen? Geef eens een prachtige, kleinschalige excursie cadeau. Zoek een groepsexcursie uit of vraag naar een optie op maat en wij maken er eerst een prachtige cadeaubon en vervolgens een geweldige natuurbelevenis van!
All excursions can be given away as a (birthday) present!

grauwefranje1808214.png

Even geen boek of Netflix? Lees onze blogs vol foto's!

We hebben prachtige maanden achter de rug. Eerlijk is eerlijk, natuurlijk hadden we graag meer mensen willen laten genieten van onze geweldige gebieden en wintergasten, maar het zat er even niet in. Van de meeste excursies hebben we echter wel verslagen gemaakt, die stuk voor stuk gelardeerd zijn met vele foto's. Mocht u een momentje over hebben en alsnog willen mee/nagenieten van al het moois dat onze natuur te bieden had, kijk dan eens HIER!

Schermafdruk 2019-11-13 12.25.29.png

CAPS EN DRINKBEKERS!

Het heeft even geduurd, maar hier zijn dan de eerste twee Birdingholland.nl gadgets! Vanaf nu zijn ze exclusief en alleen te koop tijdens onze minibusexcursies, dus als u er in de komende maanden één heeft geboekt dan kunt u er eentje op de kop tikken. Pinnen kan niet, dus neem het bedrag dan contant en gepast mee. Vooraf alvast een reserveren kan natuurlijk ook; mail ons dan even!
Het gaat om een prachtige en robuuste cap met een geborduurd roodhalsganzenlogo (20 euro) en een duurzame, metalen drinkfles van 600 milliliter bedrukt met het blauwborstlogo (15 euro).

Recente posts op onze sociale media: