top of page
20240302_135358.jpg

EXCURSIES MET BESCHIKBAARHEID IN DE KOMENDE WEKEN!

Het voorjaar hangt ontegenzeggelijk in de lucht en wisselingen van seizoenen zijn altijd ontzettend mooie tijden. Hup, naar buiten, dus en het liefst natuurlijk door middel van deelname aan één van onze excursies! Voor de volgende dagtrips zijn nog enkele plekken vrij:

Wandelen op de Sallandse heuvelrug en Engbertdijksvenen (Overijssel)

Rondje Oostvaardersplassen, zaterdag 6 april

kleinste0710232.png

NIEUWE KALENDER ZEETOCHTEN BEKEND!

Het duurt nog even en het voorjaar en de zomer liggen eerst nog in het verschiet (ook fijn!) maar we kijken nu ook al uit naar het najaar van 2024. Dan mogen we namelijk opnieuw de Noordzee op, op zoek naar allerhande zeevogels en mooie fotografiemomenten!

We vertrekken wederom vanuit zowel Scheveningen als Lauwersoog.

Reserveren kan vanaf nu, kijk HIER voor de nieuwe data!

ijsvogel1012206.png

BOEK NU EEN PRIVÉDAG

Speciaal voor de coronatijd hebben we een pagina aangemaakt met vriendelijk geprijsde en verantwoorde privé-excursies. Zo kunt u geheel naar eigen wens een dag de natuur in met onze gidsen en genieten van wat de winter, het voorjaar en de zomer te bieden hebben. Heeft u altijd al een bepaalde soort willen zien, een gebied willen leren kennen of wilt u gewoon lekker een dag op pad? Of wilt u een dag in de Nederlandse natuur weggeven als origineel cadeau? Kijk naar de mogelijkheden en neem contact op

roerdomp0612201.png

GEEF EENS EEN VOGELEXCURSIE CADEAU!

Kost het uitzoeken of bedenken van een cadeau voor vrienden of familie u ook altijd zo veel hoofdbrekens? Mogen wij u dan een suggestie doen? Geef eens een prachtige, kleinschalige excursie cadeau. Zoek een groepsexcursie uit of vraag naar een optie op maat en wij maken er eerst een prachtige cadeaubon en vervolgens een geweldige natuurbelevenis van!
All excursions can be given away as a (birthday) present!

Recente posts op onze sociale media:

bottom of page