Aankomende excursies met beschikbaarheid en last minute: Klik HIER!

Vanaf 1 juni gaan we sommige van onze groepsexcursies met minder dan tien deelnemers weer opstarten, zij het in aangepaste vorm en in overleg met de dienstdoende gids. Wij stellen alles in het werk om de excursies zo prettig en veilig mogelijk uit te voeren, maar u dient wel rekening te houden met de volgende zaken:
- We kunnen uiteraard geen afstand houden in een minibus, dus de excursies waarbij vervoer komt kijken, zullen worden uitgevoerd per eigen auto.
- Iedereen dient zich te houden aan de algemeen geldende RIVM-richtlijnen. Wij willen en kunnen dat niet constant controleren, iedereen is daarvoor zelf verantwoordelijk.
- Deelname geschiedt altijd op eigen risico

Boek een privé-excursie

Speciaal voor de coronatijd (maar ook voor daarna, hebben ze gezien het succes besloten) hebben we een pagina aangemaakt met vriendelijk geprijsde en verantwoorde privé-excursies. Zo kunt u geheel naar eigen wens een dag de natuur in met onze gidsen en genieten van wat het voorjaar en de zomer te bieden hebben. Heeft u altijd al een bepaalde soort willen zien, een gebied willen leren kennen of wilt u gewoon lekker een dag op pad? Of wilt u een dag in de Nederlandse natuur weggeven als origineel cadeau? Kijk naar de mogelijkheden en neem contact op!

v.a. € 95

NU VERKRIJGBAAR: Caps en drinkbekers!

Het heeft even geduurd, maar hier zijn dan de eerste twee Birdingholland.nl gadgets! Vanaf nu zijn ze exclusief en alleen te koop tijdens onze minibusexcursies, dus als u er in de komende maanden één heeft geboekt dan kunt u er eentje op de kop tikken. Pinnen kan niet, dus neem het bedrag dan contant en gepast mee. Vooraf alvast een reserveren kan natuurlijk ook; mail ons dan even!
Het gaat om een prachtige en robuuste cap met een geborduurd roodhalsganzenlogo (20 euro) en een duurzame, metalen drinkfles van 600 millimeter bedrukt met het blauwborstlogo (15 euro).
Overigens komen er de komende tijd nog nieuwe excursies en excursiedata bij (voor de komende maanden is alles bijna al volgeboekt...), dus mocht u achter het net hebben gevist wat betreft een door u gewenste excursie, houd dan de site in de gaten.

€ 15

De zeetochten van najaar 2020 vullen zich!

Iedereen die de boekingen een beetje heeft gevolgd weet het: ze lopen razendsnel vol. Vandaar dat dat we iedereen adviseren op tijd te boeken als u een keer een avontuurlijke zeevogeltocht wilt meemaken. En als u een excursie wilt weggeven als origineel (verjaardags)cadeau maken wij er een mooie cadeaubon van!

€ 60

Kost het uitzoeken of bedenken van een cadeau voor vrienden of familie u ook altijd zo veel hoofdbrekens? Mogen wij u dan een suggestie doen? Geef eens een prachtige, kleinschalige excursie cadeau. Zoek een groepsexcursie uit of vraag naar een optie op maat en wij maken er eerst een prachtige cadeaubon en vervolgens een geweldige natuurbelevenis van!
All excursions can be given away as a (birthday) present!

Please reload

Recente posts op onze sociale media:

Info en boeken

Birdingholland.nl

Leverkruid 12, Zuidhorn

info@birdingholland.com
Tel: 06 20423772

  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon