update voucherexcursies Oostvaardersplassen en Biesbosch

Na de zomerstop hervatten we de groepsexcursies in Oostvaardersplassen en Biesbosch (met vouchers van Belevenissen.nl, Gift for 2 of Doenkado) weer op 1 september. Als uw voucher voortijdig dreigt te verlopen, neem dan contact op met uw bonaanbieder. Kijk HIER voor de laatste informatie en om uw datum te reserveren. Meer data volgen.

MEER EXCURSIES, MEER DATA

We zijn altijd zeer blij met en trots op de vele complimenten die we krijgen over onze excursies. Het enige minpuntje blijkt vaak te zijn dat alles al zo vroeg is volgeboekt... Welnu, die kritiek hebben we ons ter harte genomen en vanaf augustus gaan we ons excursieprogramma flink uitbreiden en verbreden. Meer excursies, meer data, meer meerdaagse trips maarrr... altijd de vertrouwde kleine groepjes en nooit meer dan 1 minibus en acht mensen (of soms eens tien bij wandelingen) per excursie. Kleinschaligheid blijft, dus, maar wel voor meer mensen toegankelijk. De eerste contouren tekenen zich alvast af, maar de komende tijd zullen er steeds meer nieuwe trips en data worden toegevoegd. Kijk alvast maar HIER en HIER en houd de site de komende tijd in de gaten!

BOEK NU EEN PRIVÉDAG

Speciaal voor de coronatijd (maar ook voor daarna, hebben ze gezien het succes besloten) hebben we een pagina aangemaakt met vriendelijk geprijsde en verantwoorde privé-excursies. Zo kunt u geheel naar eigen wens een dag de natuur in met onze gidsen en genieten van wat de winter, het voorjaar en de zomer te bieden hebben. Heeft u altijd al een bepaalde soort willen zien, een gebied willen leren kennen of wilt u gewoon lekker een dag op pad? Of wilt u een dag in de Nederlandse natuur weggeven als origineel cadeau? Kijk naar de mogelijkheden en neem contact op

Even geen boek of Netflix? Lees onze blogs vol foto's!

We hebben prachtige maanden achter de rug. Eerlijk is eerlijk, natuurlijk hadden we graag meer mensen willen laten genieten van onze geweldige gebieden en wintergasten, maar het zat er even niet in. Van de meeste excursies hebben we echter wel verslagen gemaakt, die stuk voor stuk gelardeerd zijn met vele foto's. Mocht u een momentje over hebben en alsnog willen mee/nagenieten van al het moois dat onze natuur te bieden had, kijk dan eens HIER!

CAPS EN DRINKBEKERS!

Het heeft even geduurd, maar hier zijn dan de eerste twee Birdingholland.nl gadgets! Vanaf nu zijn ze exclusief en alleen te koop tijdens onze minibusexcursies, dus als u er in de komende maanden één heeft geboekt dan kunt u er eentje op de kop tikken. Pinnen kan niet, dus neem het bedrag dan contant en gepast mee. Vooraf alvast een reserveren kan natuurlijk ook; mail ons dan even!
Het gaat om een prachtige en robuuste cap met een geborduurd roodhalsganzenlogo (20 euro) en een duurzame, metalen drinkfles van 600 milliliter bedrukt met het blauwborstlogo (15 euro).

GEEF EENS EEN VOGELEXCURSIE CADEAU!

Kost het uitzoeken of bedenken van een cadeau voor vrienden of familie u ook altijd zo veel hoofdbrekens? Mogen wij u dan een suggestie doen? Geef eens een prachtige, kleinschalige excursie cadeau. Zoek een groepsexcursie uit of vraag naar een optie op maat en wij maken er eerst een prachtige cadeaubon en vervolgens een geweldige natuurbelevenis van!
All excursions can be given away as a (birthday) present!

Recente posts op onze sociale media: