top of page
15844447_1071132203014085_1677401904945543415_o.jpg

TWEEDAAGSE: HAKEN EN HAKKEN - Nog enkele plekken vrij!

Er zijn nog wat laatste plekken vrij voor de tweedaagse "Haken en hakken". Een dag roofvogels en uilen kijken in Noord-Nederland, gecombineerd met een dag wandelen in het befaamde oerbos Hasbruch in Duitsland (nabij Oldenburg), inclusief overnachting in een comfortabel middelklassehotel in Duitsland. Lees het blog maar eens om te zien hoe leuk de vorige edities waren!

Zwarte Specht_K3_0008-3.jpg

EXTRA DATUM WANDELEXCURSIE "SPECHTEN OP LANDGOED TWICKEL"

Op verzoek is er een nieuwe datum geprikt voor de wandelexcursie in Overijssel, op het prachtige landgoed Twickel. Hier gaan we tijdens een rustige wandeling op zoek naar zo veel mogelijk (soorten) spechten, maar maken we ook kans op meerdere bossoorten en IJsvogel.

De excursie van zaterdag 9 maart zit vol, maar de vrijdag ervoor (8 maart) gaan we ook.

Boek uw plekje op deze extra datum HIER!

kleinste0710232.png

NIEUWE KALENDER ZEETOCHTEN BEKEND!

Het duurt nog even en het voorjaar en de zomer liggen eerst nog in het verschiet (ook fijn!) maar we kijken nu ook al uit naar het najaar van 2024. Dan mogen we namelijk opnieuw de Noordzee op, op zoek naar allerhande zeevogels en mooie fotografiemomenten!

We vertrekken wederom vanuit zowel Scheveningen als Lauwersoog.

Reserveren kan vanaf nu, kijk HIER voor de nieuwe data!

ijsvogel1012206.png

BOEK NU EEN PRIVÉDAG

Speciaal voor de coronatijd hebben we een pagina aangemaakt met vriendelijk geprijsde en verantwoorde privé-excursies. Zo kunt u geheel naar eigen wens een dag de natuur in met onze gidsen en genieten van wat de winter, het voorjaar en de zomer te bieden hebben. Heeft u altijd al een bepaalde soort willen zien, een gebied willen leren kennen of wilt u gewoon lekker een dag op pad? Of wilt u een dag in de Nederlandse natuur weggeven als origineel cadeau? Kijk naar de mogelijkheden en neem contact op

roerdomp0612201.png

GEEF EENS EEN VOGELEXCURSIE CADEAU!

Kost het uitzoeken of bedenken van een cadeau voor vrienden of familie u ook altijd zo veel hoofdbrekens? Mogen wij u dan een suggestie doen? Geef eens een prachtige, kleinschalige excursie cadeau. Zoek een groepsexcursie uit of vraag naar een optie op maat en wij maken er eerst een prachtige cadeaubon en vervolgens een geweldige natuurbelevenis van!
All excursions can be given away as a (birthday) present!

Recente posts op onze sociale media:

bottom of page