geelpootpont0911221.png

NIEUWE EXCURSIES EN EXTRA DATA

Recentelijk zijn er weer enkele nieuwe excursies aan de winteragenda toegevoegd:
 

- Lauwersmeer compleet - wintereditie

- Workshop: Herkenning van meeuwen (Almere)

Daarnaast zijn er voor enkele populaire dagtrips nieuwe data geprikt:

- Roofvogels en uilen in Noord-Nederland

- Wandelexcursie Zuidpier en Kennemermeer

- Kweldertocht langs de Waddenkust

Graag tot snel, dus!

2020-01-18 10.13.24.jpg

EXCURSIES MET BESCHIKBAARHEID

Wilt u op korte termijn nog een dagje met ons mee? Winter in Nederland is een absolute toptijd met enorme aantallen vogels en heel leuke soorten, dus trek wat warms aan en boek voor bijvoorbeeld de volgende uitstapjes:

- Winter op Texel

- Amsterdamse Waterleidingduinen

- Halve dag Oostvaardersplassen

- Biesbosch halve dag

- Jaaraftrap 2023

velduil2911216.png

LAST MINUTE: VELDUILEN, BAARDMANNEN EN MEER ROND LAUWERSMEER

Deze winter zullen we, wanneer de omstandigheden gunstig zijn en de vogel aanwezig lijken, last minute excursies organiseren naar de Waddenkust voor populaire en mooie soorten als Baardman, Zeearend en Velduil. Hierbij zal ook uitgebreid de tijd genomen worden om te fotograferen. De excursies vinden plaats in de middag / namiddag, wanneer het licht goed is en vooral de Velduilen het meest actief zijn.

De excursies zullen steeds 4 a 5 dagen vooraf worden aangekondigd. Als je een mail wilt ontvangen bij een nieuwe data, meld je dan even via info@birdingholland.com, dan zetten we je op de mailinglijst.

Nonnetje_DSC1226-3.jpg

NIEUWE / EXTRA WINTEREXCURSIES!

De winter is in Nederland een geweldige tijd om te vogelen! We zijn een echt wintervogelland; miljoenen vogels bezoeken jaarlijks ons land om hier te overwinteren en dat maakt dit seizoen er eentje om niet te onderschatten. Derhalve zal onze agenda de komende weken gestaag vollopen met nieuwe excursies of extra data van bestaande, populaire trips. Nieuw in het assortiment is bijvoorbeeld de minibusexcursie langs de Friese IJsselmeerkust (EINDELIJK!) en ook de wandelexcursie in het ongekend weidse Noorderleech/Fryslân-buitendijks staat er pas voor de tweede keer op na een zeer geslaagde eerste editie vorig jaar. En uiteraard is ook de all inclusieve Waddenvaartocht terug! Voor de overige mogelijkheden, zie de agenda HIER!

Wat u ook doet, blijf de komende maanden vooral niet binnen zitten wachten op het voorjaar; u weet dan niet wat u mist!

ijsvogel1012206.png

BOEK NU EEN PRIVÉDAG

Speciaal voor de coronatijd hebben we een pagina aangemaakt met vriendelijk geprijsde en verantwoorde privé-excursies. Zo kunt u geheel naar eigen wens een dag de natuur in met onze gidsen en genieten van wat de winter, het voorjaar en de zomer te bieden hebben. Heeft u altijd al een bepaalde soort willen zien, een gebied willen leren kennen of wilt u gewoon lekker een dag op pad? Of wilt u een dag in de Nederlandse natuur weggeven als origineel cadeau? Kijk naar de mogelijkheden en neem contact op

roerdomp0612201.png

GEEF EENS EEN VOGELEXCURSIE CADEAU!

Kost het uitzoeken of bedenken van een cadeau voor vrienden of familie u ook altijd zo veel hoofdbrekens? Mogen wij u dan een suggestie doen? Geef eens een prachtige, kleinschalige excursie cadeau. Zoek een groepsexcursie uit of vraag naar een optie op maat en wij maken er eerst een prachtige cadeaubon en vervolgens een geweldige natuurbelevenis van!
All excursions can be given away as a (birthday) present!

Recente posts op onze sociale media: