keep031121.png

CORONA-UPDATE: 23 NOVEMBER 2021

Ook na de laatste maatregelen kunnen wij de conclusie trekken dat de excursies zoals die de komende tijd op het programma staan voorlopig min of meer "gewoon" kunnen doorgaan. Zaken waar we wel rekening mee moeten houden:

- Zoals iedereen dienen ook wij ons te houden aan de geldige RIVM-richtlijnen in relatie tot het virus (geef elkaar de ruimte, ga niet mee bij corona-gerelateerde klachten, etc.).

- Gedurende verplaatsingen tijdens de minibusexcursies moeten we u vragen een mondkapje te dragen. 

- We zullen in de minibus zo goed mogelijk zorg dragen voor hygiëne en ventilatie

- Mocht u wel willen deelnemen aan de excursie, maar eigen vervoer prefereren, geef dat dan a.u.b. (zo ruim mogelijk) vooraf aan.

- Tenslotte: Het onderwerp corona is verboden tijdens alle excursies ;-). We gaan lekker naar buiten en het virus een dagje helemaal vergeten!zu

- Tensnndlnldllen we

metaalglans201106052.png

NIEUWE EXCURSIES!

We zijn druk bezig met de agenda van komende winter en volgend voorjaar. Er staat nog een aantal plannen in de steigers (o.a. een vlinderweekend in Limburg, kleinschalige vaartochten op Zuidlaarder- en Lauwersmeer), maar er is ook al het één en ander toegevoegd. Het gaat o.a. om een serie winterexcursies op Texel, struinen in de weidsheid van de Friese kwelders, excursie XL "Klokje rond in Drenthe", de all inclusive wintervaartocht naar de Afsluitdijk en over de Waddenzee, een excursie in de Rijnstrangen, de Amsterdamse waterleidingduinen en twee excursies gericht op de herkenning en fotografie van libellen. Kijk hier voor de agenda en houd deze ook de komende weken nauwlettend in de gaten!

ijsvogel1012206.png

BOEK NU EEN PRIVÉDAG

Speciaal voor de coronatijd hebben we een pagina aangemaakt met vriendelijk geprijsde en verantwoorde privé-excursies. Zo kunt u geheel naar eigen wens een dag de natuur in met onze gidsen en genieten van wat de winter, het voorjaar en de zomer te bieden hebben. Heeft u altijd al een bepaalde soort willen zien, een gebied willen leren kennen of wilt u gewoon lekker een dag op pad? Of wilt u een dag in de Nederlandse natuur weggeven als origineel cadeau? Kijk naar de mogelijkheden en neem contact op

grauwefranje1808214.png

Even geen boek of Netflix? Lees onze blogs vol foto's!

We hebben prachtige maanden achter de rug. Eerlijk is eerlijk, natuurlijk hadden we graag meer mensen willen laten genieten van onze geweldige gebieden en wintergasten, maar het zat er even niet in. Van de meeste excursies hebben we echter wel verslagen gemaakt, die stuk voor stuk gelardeerd zijn met vele foto's. Mocht u een momentje over hebben en alsnog willen mee/nagenieten van al het moois dat onze natuur te bieden had, kijk dan eens HIER!

Schermafdruk 2019-11-13 12.25.29.png

CAPS EN DRINKBEKERS!

Het heeft even geduurd, maar hier zijn dan de eerste twee Birdingholland.nl gadgets! Vanaf nu zijn ze exclusief en alleen te koop tijdens onze minibusexcursies, dus als u er in de komende maanden één heeft geboekt dan kunt u er eentje op de kop tikken. Pinnen kan niet, dus neem het bedrag dan contant en gepast mee. Vooraf alvast een reserveren kan natuurlijk ook; mail ons dan even!
Het gaat om een prachtige en robuuste cap met een geborduurd roodhalsganzenlogo (20 euro) en een duurzame, metalen drinkfles van 600 milliliter bedrukt met het blauwborstlogo (15 euro).

roerdomp0612201.png

GEEF EENS EEN VOGELEXCURSIE CADEAU!

Kost het uitzoeken of bedenken van een cadeau voor vrienden of familie u ook altijd zo veel hoofdbrekens? Mogen wij u dan een suggestie doen? Geef eens een prachtige, kleinschalige excursie cadeau. Zoek een groepsexcursie uit of vraag naar een optie op maat en wij maken er eerst een prachtige cadeaubon en vervolgens een geweldige natuurbelevenis van!
All excursions can be given away as a (birthday) present!

Recente posts op onze sociale media: