Recente posts op onze sociale media:

Corona-update 20-04-21

Ook de persconferentie van 20 april biedt geen mogelijkheid om de groepsexcursies weer op te pakken. Dat betekent dat de excursies tot zeker 24 mei worden verplaatst en/of worden "omgebouwd" naar een alternatieve, nog kleinschaligere vorm. We blijven denken in kansen in plaats van belemmeringen!
Pas wanneer er echt zicht is op verbetering, zal onze agenda voor de bonnenexcursies in de Oostvaardersplassen en de Biesbosch zich ook weer vullen. Dat gebeurt wanneer we weer met groepjes van 10 naar buiten mogen. Als uw bon dreigt te verlopen, neem dan contact op met de betreffende bonaanbieder. Wij kunnen aan een vervaldatum als uitvoerder namelijk niets veranderen.

Intussen kunt u natuurlijk wel contact opnemen voor een privé-excursie!

MEER EXCURSIES, MEER DATA

We zijn altijd zeer blij met en trots op de vele complimenten die we krijgen over onze excursies. Het enige minpuntje blijkt vaak te zijn dat alles al zo vroeg is volgeboekt... Welnu, die kritiek hebben we ons ter harte genomen en vanaf augustus gaan we ons excursieprogramma flink uitbreiden en verbreden. Meer excursies, meer data, meer meerdaagse trips maarrr... altijd de vertrouwde kleine groepjes en nooit meer dan 1 minibus en acht mensen (of soms eens tien bij wandelingen) per excursie. Kleinschaligheid blijft, dus, maar wel voor meer mensen toegankelijk. De eerste contouren tekenen zich alvast af, maar de komende tijd zullen er steeds meer nieuwe trips en data worden toegevoegd. Kijk alvast maar HIER en HIER en houd de site de komende tijd in de gaten!

BOEK NU EEN PRIVÉDAG

Speciaal voor de coronatijd (maar ook voor daarna, hebben ze gezien het succes besloten) hebben we een pagina aangemaakt met vriendelijk geprijsde en verantwoorde privé-excursies. Zo kunt u geheel naar eigen wens een dag de natuur in met onze gidsen en genieten van wat de winter, het voorjaar en de zomer te bieden hebben. Heeft u altijd al een bepaalde soort willen zien, een gebied willen leren kennen of wilt u gewoon lekker een dag op pad? Of wilt u een dag in de Nederlandse natuur weggeven als origineel cadeau? Kijk naar de mogelijkheden en neem contact op

Even geen boek of Netflix? Lees onze blogs vol foto's!

We hebben prachtige maanden achter de rug. Eerlijk is eerlijk, natuurlijk hadden we graag meer mensen willen laten genieten van onze geweldige gebieden en wintergasten, maar het zat er even niet in. Van de meeste excursies hebben we echter wel verslagen gemaakt, die stuk voor stuk gelardeerd zijn met vele foto's. Mocht u een momentje over hebben en alsnog willen mee/nagenieten van al het moois dat onze natuur te bieden had, kijk dan eens HIER!

CAPS EN DRINKBEKERS!

Het heeft even geduurd, maar hier zijn dan de eerste twee Birdingholland.nl gadgets! Vanaf nu zijn ze exclusief en alleen te koop tijdens onze minibusexcursies, dus als u er in de komende maanden één heeft geboekt dan kunt u er eentje op de kop tikken. Pinnen kan niet, dus neem het bedrag dan contant en gepast mee. Vooraf alvast een reserveren kan natuurlijk ook; mail ons dan even!
Het gaat om een prachtige en robuuste cap met een geborduurd roodhalsganzenlogo (20 euro) en een duurzame, metalen drinkfles van 600 milliliter bedrukt met het blauwborstlogo (15 euro).

GEEF EENS EEN VOGELEXCURSIE CADEAU!

Kost het uitzoeken of bedenken van een cadeau voor vrienden of familie u ook altijd zo veel hoofdbrekens? Mogen wij u dan een suggestie doen? Geef eens een prachtige, kleinschalige excursie cadeau. Zoek een groepsexcursie uit of vraag naar een optie op maat en wij maken er eerst een prachtige cadeaubon en vervolgens een geweldige natuurbelevenis van!
All excursions can be given away as a (birthday) present!

Info en boeken

Birdingholland.nl

Leverkruid 12, Zuidhorn

info@birdingholland.com
Tel: 06 20423772

  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon