top of page
jan1610216.png

AFVAART LAUWERSOOG, VRIJDAG 29 SEPTEMBER, NU MET 10 EURO KORTING!

De afvaarten van onze zeevogeltochten gaan erg hard en de meeste zitten inmiddels vol of bijna vol. Wees er dus snel bij als u nog mee wilt. Één afvaart blijft vreemd genoeg wat achter: Lauwersoog, 29 september a.s.
En omdat het te leuke dagen zijn om halfvol uit te varen
, bieden we nu 10 euro per persoon korting! Ga dus mee de zee op, op zoek naar mooie soorten en prachtige fotomomenten!

Lees ter inspiratie het verslag van de eerste afvaart van 2023 vanuit Lauwersoog nu HIER!
 

Velduil.jpg

TERUG VAN WEGGEWEEST: KWADE HOEK!

Hij stond even een jaartje niet op de agenda, maar nu is de populaire struinexcursie in Kwade Hoek, "het stukje Waddenkust van Zuid-Holland", terug! Trek dus uw stevige wandelschoenen aan en ga mee op zoek naar de typische najaarssoorten die het gebied zo befaamd maken! En een verrassing ligt er altijd op de loer!

Reserveren kan HIER!

sneeuwgors.jpg

EXCURSIES MET BESCHIKBAARHEID IN DE KOMENDE WEKEN!

Er zijn veel excursies volgeboekt, maar er zijn even zo veel dagen die nog beschikbaarheid kennen. Herfst is qua vogels de mooiste en spannendste tijd, dus ga met ons mee op bijvoorbeeld één van de volgende trips:

- Zeevogeltocht Lauwersoog, vrijdag 29 september

- Herkenning van langsvliegende zeevogels bij Camperduin, woensdag 4 oktober

- All inclusive Waddenvaartocht naar Vlieland, maandag 16 oktober

- Najaar op vogeleiland Texel, vrijdag 20 oktober

- Weekendje Wadden, 21 en 22 oktober

ijsvogel1012206.png

BOEK NU EEN PRIVÉDAG

Speciaal voor de coronatijd hebben we een pagina aangemaakt met vriendelijk geprijsde en verantwoorde privé-excursies. Zo kunt u geheel naar eigen wens een dag de natuur in met onze gidsen en genieten van wat de winter, het voorjaar en de zomer te bieden hebben. Heeft u altijd al een bepaalde soort willen zien, een gebied willen leren kennen of wilt u gewoon lekker een dag op pad? Of wilt u een dag in de Nederlandse natuur weggeven als origineel cadeau? Kijk naar de mogelijkheden en neem contact op

roerdomp0612201.png

GEEF EENS EEN VOGELEXCURSIE CADEAU!

Kost het uitzoeken of bedenken van een cadeau voor vrienden of familie u ook altijd zo veel hoofdbrekens? Mogen wij u dan een suggestie doen? Geef eens een prachtige, kleinschalige excursie cadeau. Zoek een groepsexcursie uit of vraag naar een optie op maat en wij maken er eerst een prachtige cadeaubon en vervolgens een geweldige natuurbelevenis van!
All excursions can be given away as a (birthday) present!

Recente posts op onze sociale media:

bottom of page