Recente posts op onze sociale media:

FIJNE DAGEN EN TOT SNEL!

Namens alle gidsen wensen wij u hele fijne feestdagen en een goed, gezond en liefdevol 2021, vol contact, vriendschap en vogels toe! Laten we hopen dat de wereld langzaam weer wat normaliseert en we elkaar dus snel weer ergens kunnen treffen!

Corona-update 14-12-20

Na de toespraak van 14 december is het duidelijk dat ook wij wederom "de deuren moeten sluiten". Ook onze creatieve oplossingen met kleinere groepjes kunnen nu geen doorgang meer vinden. Dat betekent dat de excursies tot in ieder geval het weekend van 16/17 januari zijn afgelast. Sommigen zullen enkele weken daarna alsnog worden ingepland, andere gaan naar volgende winter. Deelnemers ontvangen hierover binnenkort een mail.

Overigens kunt u altijd contact opnemen voor een privé-excursie.

BOEK NU EEN PRIVÉDAG

Speciaal voor de coronatijd (maar ook voor daarna, hebben ze gezien het succes besloten) hebben we een pagina aangemaakt met vriendelijk geprijsde en verantwoorde privé-excursies. Zo kunt u geheel naar eigen wens een dag de natuur in met onze gidsen en genieten van wat het voorjaar en de zomer te bieden hebben. Heeft u altijd al een bepaalde soort willen zien, een gebied willen leren kennen of wilt u gewoon lekker een dag op pad? Of wilt u een dag in de Nederlandse natuur weggeven als origineel cadeau? Kijk naar de mogelijkheden en neem contact op

CAPS EN DRINKBEKERS!

Het heeft even geduurd, maar hier zijn dan de eerste twee Birdingholland.nl gadgets! Vanaf nu zijn ze exclusief en alleen te koop tijdens onze minibusexcursies, dus als u er in de komende maanden één heeft geboekt dan kunt u er eentje op de kop tikken. Pinnen kan niet, dus neem het bedrag dan contant en gepast mee. Vooraf alvast een reserveren kan natuurlijk ook; mail ons dan even!
Het gaat om een prachtige en robuuste cap met een geborduurd roodhalsganzenlogo (20 euro) en een duurzame, metalen drinkfles van 600 milliliter bedrukt met het blauwborstlogo (15 euro).

GEEF EENS EEN VOGELEXCURSIE CADEAU!

Kost het uitzoeken of bedenken van een cadeau voor vrienden of familie u ook altijd zo veel hoofdbrekens? Mogen wij u dan een suggestie doen? Geef eens een prachtige, kleinschalige excursie cadeau. Zoek een groepsexcursie uit of vraag naar een optie op maat en wij maken er eerst een prachtige cadeaubon en vervolgens een geweldige natuurbelevenis van!
All excursions can be given away as a (birthday) present!

Info en boeken

Birdingholland.nl

Leverkruid 12, Zuidhorn

info@birdingholland.com
Tel: 06 20423772

  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon