Aankomende excursies met beschikbaarheid en last minute: Klik HIER!

We hebben de laatste tijd weer veel nieuwe excursies toegevoegd. Deels zijn dit echt nieuwe trips, soms zijn het bestaande excursies die er een jaartje tussenuit zijn geweest en soms zijn het bestaande excursies in een nieuw jasje. Ook worden enkele van de nieuwe dagtrips verzorgd door nieuwe gidsen, die zich binnenkort op de gidsenpagina zullen voorstellen.
Recent toegevoegd zijn onder andere wandelexcursies in de Groote Peel, Tiengemeten, Amsterdamse Waterleidingduinen, de combinaties Zuidpier en Kennemermeer, Naardermeer en Bovenmeent en de altijd gave combinatie van een kijkje achter de schermen bij vogelringstation Van Lennep met een wandeling naar het Vogelmeer (Zuid-Kennemerland). Verder is er een mooie fotografie-excursie toegevoegd rondom onze nationale weidevogel, de Grutto.
Kijk voor alle excursiebeschrijvingen onder de dagexcursies

Variabel

NU VERKRIJGBAAR: Caps en drinkbekers!

Het heeft even geduurd, maar hier zijn dan de eerste twee Birdingholland.nl gadgets! Vanaf nu zijn ze exclusief en alleen te koop tijdens onze minibusexcursies, dus als u er in de komende maanden één heeft geboekt dan kunt u er eentje op de kop tikken. Pinnen kan niet, dus neem het bedrag dan contant en gepast mee. Vooraf alvast een reserveren kan natuurlijk ook; mail ons dan even!
Het gaat om een prachtige en robuuste cap met een geborduurd roodhalsganzenlogo (20 euro) en een duurzame, metalen drinkfles van 600 millimeter bedrukt met het blauwborstlogo (15 euro).
Overigens komen er de komende tijd nog nieuwe excursies en excursiedata bij (voor de komende maanden is alles bijna al volgeboekt...), dus mocht u achter het net hebben gevist wat betreft een door u gewenste excursie, houd dan de site in de gaten.

€ 15

De mogelijkheden om in 2019 nog mee te gaan op een dagexcursie zijn beperkt, maar er is nog wel plek op de Kerst/minibusexcursie "Dagje Delta" onder leiding van lokale topgidsen Corstiaan Beeke en Jaap Kolijn. U bezoekt o.a. winterhotspot Brouwersdam maar daarnaast nog vele andere vogelrijke gebieden in deze winterhotspot en steunt door deelname ook nog eens het inmiddels voor iedere vogelaar onmisbare waarneming.nl

€ 65

De kalender van de zeetochten voor najaar 2020 vult zich!

Iedereen die de boekingen een beetje heeft gevolgd weet het: ze lopen razendsnel vol. Vandaar dat we zo vroeg mogelijk zo veel mogelijk zeetochten op de site proberen te publiceren, om zo iedereen een kans te geven zich in te schrijven en een keer een dergelijke geweldige excursie te beleven. Of om 'm weg te geven als origineel sinterklaas-, kerst- of verjaardagscadeau, natuurlijk. Wij maken er dan een mooie cadeaubon van!

€ 60

Kost het uitzoeken of bedenken van een cadeau voor vrienden of familie u ook altijd zo veel hoofdbrekens? Mogen wij u dan een suggestie doen? Geef eens een prachtige, kleinschalige excursie cadeau. Zoek een groepsexcursie uit of vraag naar een optie op maat en wij maken er eerst een prachtige cadeaubon en vervolgens een geweldige natuurbelevenis van!
All excursions can be given away as a (birthday) present!

Please reload

Recente posts op onze sociale media:

Info en boeken

Birdingholland.nl

Leverkruid 12, Zuidhorn

info@birdingholland.com
Tel: 06 20423772

  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon