top of page
14086432_947636305363676_6457344722388951174_o.jpg

LAST MINUTE: LOSSE DAGEN OLDAMBT (KIEKENDIEVEN)/ZUIDLAARDERMEER EN LAUWERSMEER, 20 en 21 MEI

De tweedaagse "Groninger Hoogtepunten" heeft nog wat plekken vrij en daarom bieden we de losse dagen nu ook aan. Kijk bij LAST MINUTE voor de info en om te boeken!

Gr Weerschijn_3332.jpg

TERUG VAN WEGGEWEEST: HERKENNING EN FOTOGRAFIE VAN VLINDERS EN LIBELLEN

Vanwege de toegenomen interesse en niet in de minste plaats omdat we het zelf ook heel leuk vinden, organiseren we in de "komkommertijd" qua vogels weer een excursie om vlinders en libellen te leren herkennen en te fotograferen. We doen dat in twee topgebieden, namelijk Weerribben/Wieden en de Friese Delleboersterheide. Dit zijn twee verschillende habitats/landschapstypen, zodat we kans maken op veel verschillende soorten.

Reserveer nu HIER UW PLEK!

witwang201705201.jpg

NOG BESCHIKBAARHEID OP TWEE NOORDELIJKE VOGELTWEEDAAGSEN IN MEI! - MET KORTING!

Door annuleringen zijn er ineens weer twee plekken vrij op twee vogeltweedaagsen in mei. Het gaat om de 150 SOORTENTWEEDAAGSE van 17 en 18 mei (Hemelvaart), alsmede het weekend GRONINGER HOOGTEPUNTEN van 20 en 21 mei.

Als u zin heeft in één van deze twee vogelrijke en prachtige tripjes, reserveer dan snel de laatste plekken MET KORTING!

15427170761witkopeendc_1542717076.jpg

NIEUWE BUITENLANDBESTEMMING NAJAAR 2023: TARIFA EN COTO DOÑANA!

De samenwerking met Birdingbreaks.nl gaat, na de geslaagde trips naar Extremadura en Batumi, een nieuw hoofdstuk in middels de volgende, geweldige bestemming!

Op 12 september a.s. kunt u met ons mee op een achtdaagse reis naar het Zuid-Spaanse Tarifa. Hier gaat u getuige zijn van één van de mooiste vogelfenomenen van het najaar: de spectaculaire roofvogeltrek! Daarnaast biedt deze regio ook een keur aan geweldige specialiteiten buiten de roofvogels om. Denk aan soorten als Marmer- en Witkopeend, Knobbelmeerkoet, Pijlstaart- en Huisgierzwaluw en Bengaalse stern.

De reis wordt uitgevoerd op de bekende Birdingholland.nl-wijze, dus ontspannen, flexibel maar ook een beetje fanatiek; we willen u natuurlijk wel zo veel mogelijk specialiteiten laten zien!

Check voor meer informatie en om te boeken de site van Birdingbreaks.nl

jan1610216.png

KALENDER ZEETOCHTEN COMPLEET!

Inmiddels zijn, naast de data van Lauwersoog, ook de afvaartdata voor de Noordzeetochten vanuit Scheveningen bekend. Boek dus nu uw avontuurlijke dag op ze, op zoek naar o.a. Jan-van-Genten, jagers, pijlstormvogels enzovoort (met daarbij vaak prima fotomogelijkheden!) op www.birdingholland.nl/zeevogeltochten

Deze dagen zijn ook als cadeau weg te geven, met een vogelwerkgroep te boeken (met korting) of als drievaartenkaart te boeken (om uw kansen te spreiden en te vergroten)!

ijsvogel1012206.png

BOEK NU EEN PRIVÉDAG

Speciaal voor de coronatijd hebben we een pagina aangemaakt met vriendelijk geprijsde en verantwoorde privé-excursies. Zo kunt u geheel naar eigen wens een dag de natuur in met onze gidsen en genieten van wat de winter, het voorjaar en de zomer te bieden hebben. Heeft u altijd al een bepaalde soort willen zien, een gebied willen leren kennen of wilt u gewoon lekker een dag op pad? Of wilt u een dag in de Nederlandse natuur weggeven als origineel cadeau? Kijk naar de mogelijkheden en neem contact op

roerdomp0612201.png

GEEF EENS EEN VOGELEXCURSIE CADEAU!

Kost het uitzoeken of bedenken van een cadeau voor vrienden of familie u ook altijd zo veel hoofdbrekens? Mogen wij u dan een suggestie doen? Geef eens een prachtige, kleinschalige excursie cadeau. Zoek een groepsexcursie uit of vraag naar een optie op maat en wij maken er eerst een prachtige cadeaubon en vervolgens een geweldige natuurbelevenis van!
All excursions can be given away as a (birthday) present!

Recente posts op onze sociale media:

bottom of page