NIEUWE EXCURSIES!

We zijn druk bezig met de agenda van komend najaar, komende winter en volgend voorjaar. Er staat nog een aantal plannen in de steigers (o.a. een vlinderweekend in Limburg, kleinschalige vaartochten op Zuidlaarder- en Lauwersmeer en trips in Gelderland), maar er is ook al het één en ander toegevoegd. Het gaat om bijvoorbeeld een serie winterexcursies op Texel, struinen in de weidsheid van de Friese kwelders, excursie XL "Klokje rond in Drenthe" en de all inclusive wintervaartocht naar de Afsluitdijk en over de Waddenzee. Kijk hier voor de agenda en houd deze ook de komende weken nauwlettend in de gaten!

DE LAATSTE PLEKKEN OP DE ZEEVOGELTOCHTEN!

Mocht je dit najaar nog met ons de zee op willen om zeevogels te zoeken en/of te fotograferen (duikende Jan-van-Genten!), wees er dan snel bij. De tochten lopen hard vol, maar kennen alle nog/weer enige beschikbaarheid vanwege het opheffen van de 1,5 meterregel vanaf 25 september. Zie www.birdingholland.nl/zeetochten

BOEK NU EEN PRIVÉDAG

Speciaal voor de coronatijd (maar ook voor daarna, hebben ze gezien het succes besloten) hebben we een pagina aangemaakt met vriendelijk geprijsde en verantwoorde privé-excursies. Zo kunt u geheel naar eigen wens een dag de natuur in met onze gidsen en genieten van wat de winter, het voorjaar en de zomer te bieden hebben. Heeft u altijd al een bepaalde soort willen zien, een gebied willen leren kennen of wilt u gewoon lekker een dag op pad? Of wilt u een dag in de Nederlandse natuur weggeven als origineel cadeau? Kijk naar de mogelijkheden en neem contact op

Even geen boek of Netflix? Lees onze blogs vol foto's!

We hebben prachtige maanden achter de rug. Eerlijk is eerlijk, natuurlijk hadden we graag meer mensen willen laten genieten van onze geweldige gebieden en wintergasten, maar het zat er even niet in. Van de meeste excursies hebben we echter wel verslagen gemaakt, die stuk voor stuk gelardeerd zijn met vele foto's. Mocht u een momentje over hebben en alsnog willen mee/nagenieten van al het moois dat onze natuur te bieden had, kijk dan eens HIER!

CAPS EN DRINKBEKERS!

Het heeft even geduurd, maar hier zijn dan de eerste twee Birdingholland.nl gadgets! Vanaf nu zijn ze exclusief en alleen te koop tijdens onze minibusexcursies, dus als u er in de komende maanden één heeft geboekt dan kunt u er eentje op de kop tikken. Pinnen kan niet, dus neem het bedrag dan contant en gepast mee. Vooraf alvast een reserveren kan natuurlijk ook; mail ons dan even!
Het gaat om een prachtige en robuuste cap met een geborduurd roodhalsganzenlogo (20 euro) en een duurzame, metalen drinkfles van 600 milliliter bedrukt met het blauwborstlogo (15 euro).

GEEF EENS EEN VOGELEXCURSIE CADEAU!

Kost het uitzoeken of bedenken van een cadeau voor vrienden of familie u ook altijd zo veel hoofdbrekens? Mogen wij u dan een suggestie doen? Geef eens een prachtige, kleinschalige excursie cadeau. Zoek een groepsexcursie uit of vraag naar een optie op maat en wij maken er eerst een prachtige cadeaubon en vervolgens een geweldige natuurbelevenis van!
All excursions can be given away as a (birthday) present!

Recente posts op onze sociale media: