Aankomende excursies met beschikbaarheid en last minute: Klik HIER!

Op de persconferentie is gemaakt dat groepen buiten nog uit maximaal 4 personen mogen bestaan. Deze beperkingen gaan zeker enkele weken duren, dus we hebben helaas de excursies voor de maand oktober afgelast. Aangezien het nog niet geheel zeker is hoe lang de huidige situatie zal blijven voortduren, bekijken we vanaf november week voor week wat kan en mag. We sturen de deelnemers daarover mails en houden u hier ook op de hoogte.
Elk nadeel heeft z'n voordeel: we hebben nu de komende weken wel weer meer tijd voor privé-excursies. Die mogen nog gewoon plaatsvinden, dus neem gerust contact op als u ondanks alles toch nog van dit vogelnajaar wilt genieten!

Boek een privé-excursie

Speciaal voor de coronatijd (maar ook voor daarna, hebben ze gezien het succes besloten) hebben we een pagina aangemaakt met vriendelijk geprijsde en verantwoorde privé-excursies. Zo kunt u geheel naar eigen wens een dag de natuur in met onze gidsen en genieten van wat het voorjaar en de zomer te bieden hebben. Heeft u altijd al een bepaalde soort willen zien, een gebied willen leren kennen of wilt u gewoon lekker een dag op pad? Of wilt u een dag in de Nederlandse natuur weggeven als origineel cadeau? Kijk naar de mogelijkheden en neem contact op!

v.a. € 95

NU VERKRIJGBAAR: Caps en drinkbekers!

Het heeft even geduurd, maar hier zijn dan de eerste twee Birdingholland.nl gadgets! Vanaf nu zijn ze exclusief en alleen te koop tijdens onze minibusexcursies, dus als u er in de komende maanden één heeft geboekt dan kunt u er eentje op de kop tikken. Pinnen kan niet, dus neem het bedrag dan contant en gepast mee. Vooraf alvast een reserveren kan natuurlijk ook; mail ons dan even!
Het gaat om een prachtige en robuuste cap met een geborduurd roodhalsganzenlogo (20 euro) en een duurzame, metalen drinkfles van 600 milliliter bedrukt met het blauwborstlogo (15 euro).
Overigens komen er de komende tijd nog nieuwe excursies en excursiedata bij (voor de komende maanden is alles bijna al volgeboekt...), dus mocht u achter het net hebben gevist wat betreft een door u gewenste excursie, houd dan de site in de gaten.

€ 15

Kost het uitzoeken of bedenken van een cadeau voor vrienden of familie u ook altijd zo veel hoofdbrekens? Mogen wij u dan een suggestie doen? Geef eens een prachtige, kleinschalige excursie cadeau. Zoek een groepsexcursie uit of vraag naar een optie op maat en wij maken er eerst een prachtige cadeaubon en vervolgens een geweldige natuurbelevenis van!
All excursions can be given away as a (birthday) present!

Please reload

Recente posts op onze sociale media:

Info en boeken

Birdingholland.nl

Leverkruid 12, Zuidhorn

info@birdingholland.com
Tel: 06 20423772

  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon