Voor het weggeven/bestellen van een Birdingholland.nl-cadeabon: KLIK HIER!

Birdingholland.nl verzorgt excursies voor verschillende aanbieders van cadeaubonnen. Deze excursies vinden plaats in de Oostvaardersplassen en de Biesbosch. Het gaat steeds om halve dagexcursies, waarbij u kunt kiezen voor een ochtend of een middag.
Wanneer u een bon heeft en u die wilt verzilveren, kiest u eerst een moment dat u schikt uit het excursieprogramma. De data en de beschikbaarheid voor de beide gebieden vindt u hier:

 

 • Gezien de huidige situatie rondom corona kunnen/mogen we voorlopig nog geen groepsexcursies uitvoeren.

 • Vanaf stap 5 van het openingsplan geeft Staatsbosbeheer (in wiens gebieden we wandelen) weer toestemming om excursies op te starten.

 • Omdat de datum voor stap 5 onzeker is, gaan we er voorlopig veiligheidshalve van uit dat we PER 1 SEPTEMBER 2021 weer mogen en kunnen beginnen. En in het najaar is het ook qua vogels weer zeer interessant!

 • Mocht uw bon dreigen te vervallen, neem dan contact op met uw bonaanbieder. Wij kunnen als uitvoerder niets doen aan de door hen vastgestelde vervaldata en ontvangen geen vergoeding voor een verlopen bon. Deze kunnen we dan ook niet meer aannemen.

 • LET OP: Boekingen zonder vermelding van onderstaande gegevens worden NIET in behandeling genomen:
  - Gebied, datum en dagdeel (ochtend/middag) van uw keuze
  - Naam bonaanbieder (Belevenissen, Gift for you, Doenkado)
  - Vouchercode + eventueel pincode
  - Vervaldatum

 • Een excursie annuleren vanwege weersverwachtingen en/of binnen een week voor aanvang van de excursie is niet mogelijk. In dat geval verzilveren we de bon op de datum van uw oorspronkelijke boeking.U kunt deze populaire halve dagexcursies ook als privégroep of voor een familie- of bedrijfsuitje boeken. Neem voor een vrijblijvende offerte gerust eens contact met ons op.