top of page
bijeneter4.png

Buitenland

We zijn ontzettend trots op het feit dat we over een grote schare trouwe gasten beschikken. Vele deelnemers komen, na een eerste excursie, terug en sommigen zijn inmiddels al vele tientallen keren met ons mee geweest. We horen dat zij enorm genieten van de verschillende dagexcursies in Nederland, maar dat er langzaam maar zeker ook behoefte is aan iets meer, iets verder, iets langer. Hetzelfde concept, dezelfde vertrouwde, ontspannen manier van vogels kijken, dezelfde gids(en), maar een totaal nieuwe omgeving, spectaculaire vogelsoorten, waanzinnige landschappen en onvergetelijke ervaringen.

Welnu, dat kan vanaf NU! In samenwerking met Birdingbreaks.nl, die de reizen voor ons organiseert, selecteren we jaarlijks een klein aantal bestemmingen die je als vogelaar eigenlijk een keer gezien en meegemaakt zou moeten hebben en die een perfecte aanvulling vormen op ons assortiment. Je beleeft deze bestemmingen op de vertrouwde Birdingholland.nl-manier in combinatie met de betrouwbaarheid en de ervaring van BirdingBreaks. Zie de BLOGS voor de verhalen van 2022, 2023 en 2024 (Extremadura en Batumi, Georgië).
De boekingen verlopen via de site van BirdingBreaks, maar voor informatie en vragen kunt u natuurlijk gewoon contact met ons opnemen!

31 Bruinkeelortolaan, Lesbos, 26 apr 2015, LS.JPG

Lesbos

Griekenland

09/05-16/05/2025

Vanaf €1925

152. Huisgierzwaluw, Chipiona, Spanje, 12 sep 2021, LS.JPG

Tarifa en Coto Doñana

Spanje

10/09-17/09/2025

Vanaf €1895

Liever in Nederland blijven?
Bekijk eens onze 
dagexcursies!

groep.png

Dichtbij huis is er ook genoeg te beleven. Niet alleen voor- en najaar zijn seizoenen om naar vogels te kijken, maar ook zomer en (vooral) winter hebben hun eigen specifieke soorten. Onze dagexcursies zijn zo ingepland dat we elk seizoen op de op dat moment beste plekken zijn!

bottom of page