top of page

Geef een Birdingholland.nl-waardebon met een bedrag naar keuze!

Wilt u uw vriend, familie of collega verrassen met een vogelexcursie maar weet u nog niet precies welke of wanneer? Kies dan voor een waardebon een cadeaubon met een bedrag naar keuze, vrij te besteden en in te wisselen voor alle excursies in ons assortiment. Mail ons het bedrag, de naam van de begunstigde en eventueel een persoonlijke boodschap en wij zorgen voor een persoonlijke cadeaubon (in PDF of op papier) en natuurlijk voor een onvergetelijk natuurervaring!

Geef een Birdingholland.nl excursie weg!

Alle groepsexcursies en Noordeetochten zijn weg te geven als origineel cadeau. We maken er dan een mooie, persoonlijke cadeaubon van en doen er vervolgens natuurlijk ALLES aan om de begunstigde een onvergetelijke belevenis te bezorgen!
All day tours can be given away as a (birthday) present! Please get in touch for more information!

Familie- of bedrijfsuitje? Ga op stap met Birdingholland.nl!

Onze gidsen verzorgen met heel veel plezier een excursie tijdens uw familiefeest of bedrijfsuitje. Van een korte wandeling als welkome afwisseling tijdens een congres- of scholingsdag tot een compleet verzorgde excursie in de natuur tijdens een personeelsdag of familieweekend: alles is mogelijk! Neem voor een vrijblijvende offerte gerust eens contact met ons op!
Family reunion? Birthday party? Corporate party? Congress? Let our birds be a part of it and get in touch with us for a customized offer!

Een privédag vogels kijken of fotograferen?

Wilt u al jaren heel graag een bepaalde soort in de kijker of in de lens krijgen? Wilt u met een lokale en zeer ervaren vogelaar een gebied verkennen waar u zelf niet goed thuis bent? Wilt u met hulp van een van onze fotografen de beste fotomogelijkheden in een bepaald gebied benutten? Of heeft u een heel andere wens op het gebied van natuur in het algemeen en vogels in het bijzonder? Leg uw wens voor aan Birdingholland.nl en we gaan samen op zoek naar een persoonlijk en passend aanbod!
Looking for a private day of birding? Get in touch with us or check our English site!

Please reload

bottom of page