top of page

VERRASSINGSEXCURSIE PER MINIBUS: Najaar in het noorden

Het najaar is bij uitstek de tijd van het jaar waarin je als je gaat vogels kijken rekening moet houden met de omstandigheden. Het weer en de gebeurtenissen in de weken vooraf bepalen waar je het beste naar toe kunt en waar je de meeste kans hebt op mooie en soms zeldzame soorten.
Vandaar deze opzet zonder vast omlijnd programma. Durft u het aan en gaat u met ons mee?? Wij gaan de dagen vooraf een inschatting maken van het weer en kijken waar de leuke soorten zijn gezien. Aan de hand daarvan gaan we een dagindeling maken die u langs zo veel mogelijk hoogtepunten gaat voeren en waarbij we optimaal gebruik zullen maken van de omstandigheden in combinatie van de onze kennis van de gebieden. Het kan dan ook niet anders dan dat we thuis gaan komen met een lange daglijst met daarop vast een mooie verzameling najaarssoorten en wellicht enkele zeldzaamheden.
Oftewel: het enige wat vast staat is het start- en eindpunt en het start- en eindtijdstip, maar wat er in de tussentijd precies gaat gebeuren hoort u pas op de dag zelf. Leuk, avontuurlijk en soortenrijk wordt het sowieso, dat durven we u wel te beloven Noord-Nederland in het najaar in combinatie met onze lokale kennis is daarvoor namelijk zo goed als een garantie!
 

  • Wanneer: Vrijdag 22 september 2023, 9.00 uur (einde om ongeveer 17.00 uur)

  • Aantal personen: Maximaal 8  (Nog 5 plekken beschikbaar)

  • Startpunten: Van der Valk, Drachten

  • Gidsen: Martijn Bot

  • Inclusief: Vervoer per comfortabele minibus vanaf startlocatie, koffie/thee en stroopwafel, gebruik van telescoop en leenverrekijker, digitaal verslag met foto's na afloop, 21% BTW

  • Er zijn leenverrekijkers beschikbaar gesteld door FOTO SIPKES

  • Prijs: 75 euro per persoon

  • Praktische informatie:  Er zitten kleine wandelingen in het programma. Ondanks dat het niet het hoofddoel is van deze excursie zal er voldoende gelegenheid zijn tot fotograferen

    Alle excursies zijn weg te geven als een origineel cadeau. Wij maken er dan een persoonlijke cadeaubon van!

bottom of page