top of page

LAST MINUTE MINIBUSEXCURSIE: Fotograferen en genieten van (o.a.) Velduilen en Baardmannen in/rond Lauwersmeer N.P.

Deze winter zullen we zo af en toe, wanneer de omstandigheden gunstig zijn, last minute excursies organiseren met als doel het fotograferen van twee erg gewilde soorten: Baardmannen en Velduilen. Daarnaast verblijven we in een gebied waar ook bijvoorbeeld o.a. Roerdomp, Zeearend, Sneeuwgorzen en Strandleeuweriken voorkomen, dus het kunnen zo maar eens heel productieve dagen met fotogenieke soorten worden!

We gaan de dagen inplannen op dagen waarop er weinig wind en grote kans op zonneschijn wordt voorspeld. Op die manier hopen we ideale vogel- en fotografiemogelijkheden te treffen, want dat verdienen deze soorten.

We verzamelen rond het middaguur, rijden vervolgens per minibus richting Lauwersmeer en eindigen in de namiddag (want dan worden de Velduilen meestal het meest actief) langs de Waddenkust. Hopelijk keert iedereen terug met een geheugen(kaart) vol onvergetelijke momenten!

  • Wanneer:
    - NIEUWE DATA VOLGEN.

  • Aantal personen: Maximaal 8 

  • Gids: Martijn Bot

  • Startpunt: Zuidhorn of nabij Lauwersmeer N.P (exacte locaties volgen)

  • Inclusief: Een dag vogels kijken onder leiding van een gids, vervoer per minibus, koffie/thee en koek onderweg, gebruik van optiek (leenverrekijkers, aangeboden door FOTO SIPKES uit Groningen, op aanvraag), digitaal verslag met foto's na afloop, 21% BTW.

  • Prijs: 50 euro per persoon, contant en gepast te voldoen op de excursiedag

bottom of page