top of page

Naast Noord-Nederland is ook de Zuid-Hollandse en Zeeuwse Delta in de winter een absolute must voor elke vogelaar. Het aanbod van prachtige gebieden en even mooie soorten is hier zo groot dat twee dagen vogels kijken eigenlijk nog steeds te kort is. Toch gaan we tijdens deze eerste tweedaagse in deze regio voor u een keuze proberen te maken! Omdat er zo veel te zien is, de plekken die écht een bezoek verdienen van jaar tot jaar enigszins uiteenlopen en de weersomstandigheden ook altijd een factor zijn, pinnen we ons nog niet vast op de route. Flexibiliteit is altijd onze kracht én ons uitgangspunt. Het is namelijk hét recept om zo veel mogelijk leuke soorten voor de kijker te krijgen. Kortom: dat we twee dagen gaan vogels kijken in de Delta staat vast, maar de route is alles behalve in beton gegoten. Natuurlijk zullen we uitkomen bij hotspots als Brouwersdam en de verschillend inlagen verder zuidwaarts, maar wanneer, in welke volgorde en gecombineerd met wat: we bepalen het in aanloop naar dit spannende en ongetwijfeld zeer vogelrijke tripje!

Ga dus mee en laat u verrassen door de vogels, het landschap en de route!
 

 • Wanneer:
  - Vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2024. Start op vrijdag om 9.30 uur, einde op zaterdag rond 16.30 uur.

 • Aantal personen: Maximaal 10  (VOLGEBOEKT)

 • Gidsen: Martijn Bot, Corstiaan Beeke

 • Inclusief: Twee dagen vogels kijken in de Delta onder leiding van twee gidsen, overnachting op basis van logies/ontbijt in een 2-persoonskamer in een comfortabel hotel op Schouwen-Duiveland, transport vanaf het hotel, koffie/thee en koek op beide dagen, gebruik van leenverrekijker, een digitaal verslag achteraf, 21% BTW

 • Exclusief: Maaltijden. Diner kan (eventueel gezamenlijk) worden gebruikt in het hotel. Voor picknicklunches dient u zelf te zorgen.

 • Prijs per persoon: 269 euro (meerprijs eenpersoonskamer: 45 euro)

 • Praktische informatie: Neem voldoende warme water- en winddichte kleding mee (laagjes). Er kunnen (korte) wandelingen in het programma zitten.
   

TWEEDAAGSE DELTA: Flexibel wintervogelen in optima forma!

bottom of page