top of page

MINIBUSEXCURSIE: Voorjaar op Texel!

April is de maand waarin het voorjaar Koning winter aflost en is daarmee, wat ons betreft, één van de meest spannende en gevarieerde maanden van het jaar. Vele wintergasten zijn nog aanwezig, maar maken zich langzaam op voor vertrek, terwijl tal van voorjaarssoorten inmiddels uit warme oorden zijn gearriveerd en de longen uit het lijf zingen.

Texel is het hele jaar een prachtige plek om vogels te kijken, maar zeker en vooral ook in deze tijd. En na enkele prachtige najaars- en winterexcursie op het "vogeleiland" nemen we nu opnieuw de veerboot voor een heerlijk dagje op dit fijne en vogelrijke Waddeneiland. Welke locaties we precies gaan bezoeken, laten we zoals gewoonlijk weer afhangen van weer, omstandigheden en recente waarnemingen. De route is dus niet in beton gegoten, dus dat geeft ons alle ruimte voor flexibiliteit.

Het enige dat vaststaat is de start- en eindtijd (boot heen om 9.30 uur en terug om 17 uur) en daartussen gaan we alles op alles zetten om er een prachtige en soortenrijke dag van te maken. U kunt rekenen op een soortenlijst die prachtig de tijd van het jaar illustreert: het beste van de winter en een heerlijk begin van het voorjaar!
 

 • Wanneer:
  - Maandag 22 april 2024, 9.10 uur (einde om ongeveer 17.30)

 • Aantal personen: Maximaal 8  (Nog 1 plek beschikbaar)

 • Startpunten: TESO-haven Den Helder

 • Gidsen: Martijn Bot

 • Inclusief: Vervoer per minibus vanaf Den Helder, overtocht Den Helder-Texel v.v., koffie/thee en stroopwafel, gebruik van telescoop en/of leenverrekijkers , digitaal verslag met foto's na afloop, 21% BTW

 • Er zijn leenverrekijkers beschikbaar gesteld door FOTO SIPKES

 • Prijs: 89 euro per persoon

 • Praktische informatie:  Kleed u op de voorspelde verwachtingen. Er zitten kleine wandelingen in het dagprogramma, dus denk aan stevige schoenen. Lunch dient u zelf mee te brengen en nuttigen we op een mooie locatie. Een verrekijker is op aanvraag en gratis beschikbaar.

  Alle excursies zijn weg te geven als een origineel cadeau. Wij maken er dan een persoonlijke cadeaubon van!

bottom of page