top of page

Tweedaagse Delta

Twee dagen wintervogelen in de Zuid-Hollandse- en Zeeuwse delta!

Tweedaagse Delta
Tweedaagse Delta

Tijd en locatie

17 jan 2025, 09:30 – 18 jan 2025, 16:30

Burgh-Haamstede, Burgh-Haamstede, Nederland

Over het evenement

Naast  Noord-Nederland is ook de Zuid-Hollandse en Zeeuwse Delta in de winter  een absolute must voor elke vogelaar. Het aanbod van prachtige gebieden  en even mooie soorten is hier zo groot dat twee dagen vogels kijken  eigenlijk nog steeds te kort is. Toch gaan we tijdens deze eerste  tweedaagse in deze regio voor u een keuze proberen te maken! Omdat er zo  veel te zien is, de plekken die écht een bezoek verdienen van jaar tot  jaar enigszins uiteenlopen en de weersomstandigheden ook altijd een  factor zijn, pinnen we ons nog niet vast op de route. Flexibiliteit is  altijd onze kracht én ons uitgangspunt. Het is namelijk hét recept om zo  veel mogelijk leuke soorten voor de kijker te krijgen. Kortom: dat we  twee dagen gaan vogels kijken in de Delta staat vast, maar de route is  alles behalve in beton gegoten. Natuurlijk zullen we uitkomen bij  hotspots als Brouwersdam en de verschillend inlagen verder zuidwaarts,  maar wanneer, in welke volgorde en gecombineerd met wat: we bepalen het  in aanloop naar dit spannende en ongetwijfeld zeer vogelrijke tripje!

Ga dus mee en laat u verrassen door de vogels, het landschap en de route!

 • Wanneer: - Vrijdag 17 en zaterdag 28 januari 2025. Start op vrijdag om 9.30 uur, einde op zaterdag rond 16.30 uur.
 • Aantal personen: Maximaal 10
 • Gidsen: Martijn Bot, Corstiaan Beeke
 • Inclusief: Twee  dagen vogels kijken in de Delta onder leiding van twee gidsen,  overnachting op basis van logies/ontbijt in een 2-persoonskamer in een  comfortabel hotel op Schouwen-Duiveland, transport vanaf het hotel,  koffie/thee en koek op beide dagen, gebruik van leenverrekijker, een  digitaal verslag achteraf, 21% BTW
 • Exclusief: Maaltijden. Diner kan (eventueel gezamenlijk) worden gebruikt in het hotel. Voor picknicklunches dient u zelf te zorgen.
 • Prijs per persoon: 279 euro (meerprijs eenpersoonskamer: 45 euro)
 • Praktische informatie: Neem voldoende warme water- en winddichte kleding mee (laagjes). Er kunnen (korte) wandelingen in het programma zitten.

Tickets

 • Tweedaagse Delta

  Twee dagen vogels kijken in de Zuid-Hollandse en Zeeuwse delta!

  Van € 279,00 tot € 319,00
  • € 279,00
  • € 319,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Yannick Wouters Jan-van-Gent (55)_edited.png
Ik heb echt genoten, ook van het fijne gezelschap! Het was weer heerlijk vogelen in het hoge Noorden!

Ger - Roermond

bottom of page