top of page

NIEUW: Met Birdingholland.nl en Birdingbreaks.nl door Europa!

We zijn ontzettend trots op het feit dat we over een grote schare trouwe gasten beschikken. Vele deelnemers komen, na een eerste excursie, terug en sommigen zijn inmiddels al vele tientallen keren met ons mee geweest. We horen dat zij enorm genieten van de verschillende dagexcursies in Nederland, maar dat er langzaam maar zeker ook behoefte is aan iets meer, iets verder, iets langer. Hetzelfde concept, dezelfde vertrouwde, ontspannen manier van vogels kijken, dezelfde gids(en), maar een totaal nieuwe omgeving, spectaculaire vogelsoorten, waanzinnige landschappen en onvergetelijke ervaringen.

Welnu, dat kan vanaf NU! In samenwerking met Birdingbreaks.nl, die de reizen voor ons organiseert, selecteren we jaarlijks een klein aantal bestemmingen die je als vogelaar eigenlijk een keer gezien en meegemaakt zou moeten hebben en die een perfecte aanvulling vormen op ons assortiment. Je beleeft deze bestemmingen op de vertrouwde Birdingholland.nl-manier in combinatie met de betrouwbaarheid en de ervaring van BirdingBreaks. Zie de BLOGS voor de verhalen van 2022 en 2023 (Extremadura en Batumi, Georgië).
De boekingen verlopen via de site van BirdingBreaks, maar voor informatie en vragen kunt u natuurlijk gewoon contact met ons opnemen!

-> NIEUWE BESTEMMINGEN VOLGEN Z.S.M.!

1705x2557_8f2b2d1e6be566f8_1581678717__fi_915x610x1x1.jpg

Zevendaagse:
De vogelrijkdom van Extremadura, Spanje

10 april t/m 16 april 2024

Extremadura staat bekend om zijn ongekende rijkdom aan vogels, waaronder enkele zeer tot de verbeelding sprekende soorten. De combinatie van de vele vogels met de gevarieerde landschappen, prima voorzieningen voor vogelaars, historische stadjes, een fijn hotel, lekker eten en de typische Spaanse sfeer maakt deze reis een absolute aanrader!

Prijs vanaf:

1795,-

bottom of page