NIEUW: Met Birdingholland.nl en Birdingbreaks.nl door Europa!

We zijn ontzettend trots op het feit dat we over een grote schare trouwe gasten beschikken. Vele deelnemers komen, na een eerste excursie, terug en sommigen zijn inmiddels al vele tientallen keren met ons mee geweest. We horen dat zij enorm genieten van de verschillende dagexcursies in Nederland, maar dat er langzaam maar zeker ook behoefte is aan iets meer, iets verder, iets langer. Hetzelfde concept, dezelfde vertrouwde, ontspannen manier van vogels kijken, dezelfde gids(en), maar een totaal nieuwe omgeving, spectaculaire vogelsoorten, waanzinnige landschappen en onvergetelijke ervaringen.

Welnu, dat kan vanaf NU! In samenwerking met Birdingbreaks.nl, die de reizen voor ons organiseert, selecteren we jaarlijks een klein aantal bestemmingen die je als vogelaar eigenlijk een keer gezien en meegemaakt zou moeten hebben en die een perfecte aanvulling vormen op ons assortiment. Je beleeft deze bestemmingen op de vertrouwde Birdingholland.nl-manier in combinatie met de betrouwbaarheid en de ervaring van BirdingBreaks. De selectie voor 2022 vindt u hieronder, de uitgebreide beschrijving is te vinden achter de link. De boekingen verlopen via de site van BirdingBreaks, maar voor informatie en vragen kunt u natuurlijk gewoon contact met ons opnemen!

1705x2557_8f2b2d1e6be566f8_1581678717__fi_915x610x1x1.jpg

Zevendaagse:
De vogelrijkdom van Extremadura, Spanje

24 maart - 30 maart 2022

Datum voor 2023 volgt binnenkort

Extremadura staat bekend om zijn ongekende rijkdom aan vogels, waaronder enkele zeer tot de verbeelding sprekende soorten. De combinatie van de vele vogels met de gevarieerde landschappen, prima voorzieningen voor vogelaars, historische stadjes, een fijn hotel, lekker eten en de typische Spaanse sfeer maakt deze reis een absolute aanrader!

Prijs vanaf:

€1625

belletje hoofdz Zwarte Wouwen - Nils van Duivendijk.JPG

Tiendaagse:
De waanzinnige (roofvogel)trek van Batumi, Georgië

24 augustus - 2 september 2022

Batumi is een plaats in het zuidwesten van Georgië, aan de Zwarte Zeekust. Bij vogelaars geniet het grote bekendheid vanwege de ongekende aantallen roofvogels die hier, met name in het najaar, doortrekken. Dagen met meer dan 10.000 roofvogels zijn eerder regel dan uitzondering! Een absoluut spektakel en daarnaast een heerlijk ontspannen (en veilige!) bestemming; een vogelvakantie pur sang!

Prijs vanaf

€2100

94. IJsbeer, pakijs tussen Groenland en Spitsbergen, 12 juni 2019, LS.JPG

Once in a lifetime: Expeditiecruise van Vlissingen naar Spitsbergen

13 dagen, vanaf 15 mei 2022

Een onvergetelijke boottocht van Vlissingen naar het adembenemende Spitsbergen, met verschillende stops en met kans op zo'n beetje alle tot de verbeelding sprekende zeezoogdieren en arctische vogelsoorten van Europa!

Wilt u met deze reis mee? Mail ons en u ontvangt een code die goed is voor 50 EURO KORTING per persoon!

Prijs vanaf:

€2550