top of page

Samenwerking Birdingholland.nl - Vogelexcursiestexel.nl

Sinds het najaar van 2017 werken Birdingholland.nl en Vogelexcursiestexel.nl innig samen en brengen u een prachtig aanbod aan halve dag-, dag- en meerdaagse excursies op misschien wel de mooiste vogelplek van Nederland. Mocht u plannen hebben om naar Texel te gaan of mocht u in ons excursieaanbod een reden zien om speciaal een bezoek te brengen aan het eiland, neem dan contact met ons op en reserveer uw vogelervaring bij ons. Alle excursies worden uitgevoerd met een splinternieuwe achtpersoons minibus bestuurd door een lokale vogelgids en u wordt tevens altijd voor, tijdens of na het vogelen gastvrij en met een kop koffie of thee ontvangen in het Vogelinformatiecentrum in het gezellige centrum van De Cocksdorp. Bovendien draagt u door deelname aan de excursies bij aan de realisatie van nieuwe natuurgebieden en vogelijkpunten op Texel! Hieronder vindt u de opties, data en beschikbaarheid. Graag tot ziens op het vogeleiland Texel!

Kijk voor recente waarnemingen op het eiland eens op https://texel.waarneming.nl/

Ochtend- (9.30-12.30 uur) en middagexcursies (13.30-16.30 uur) in een luxe, achtpersoons minibus en onder begeleiding van een ervaren lokale gids. Start en einde in het Vogelinformatiecentrum in de Cocksdorp. Elke dinsdag en zaterdag gedurende het hele jaar.
Half day tours in a minibus, every Tuesday and Saturday, starting from De Cocksdorp (Texel)

De ultieme voorjaarsexcursie vol zeer aansprekende zingende en nestbouwende vogels in de mooiste gebieden van het eiland. Met kleine groep in een comfortabele minibus met lokale begeleiding en inclusief lunch.
Spring tour in a minibus, in search of specialties like Nightingale, Bluethroat and a visit to the breeding colony of Spoonbills.
 

Kleinschalige zomerexcursie langs de mooiste plekken op het eiland voor steltlopers. U zult gegarandeerd overweldigd worden door de aantallen en de soorten. O.a. inclusief vervoer in luxe minibus, lokale en ervaren gids en lunch.
Day tour, once again in a minibus, focussed on waders and birds on the beach.

Please reload

bottom of page