Ochtend- en middagexcursies op diverse data in het voor- en najaar voor cadeaubonhouders (Belevenissen, Nature's Gift, Gift for you enz.) maar ook rechtstreeks bij ons te boeken. Terecht immens populair, want een wandeling onder leiding van onze ervaren gidsen levert steevast een prachtige lijst met vogelsoorten op. Altijd inclusief koffie/thee en stroopwafel, gebruik van telescoop en een verslagje achteraf.
Ook voor een privégroep of als familie/bedrijfsuitje te boeken. Neem daarvoor contact met ons op!

Wederom de keuze uit een ochtend- of een middagwandeling in dit befaamde nationaal park dat zich de laatste jaren "in de kijker heeft gespeeld" met o.a. broedgevallen van zowel Zee- als Visarend. Ook naast deze imposante en aansprekende soorten is er nog veel meer te zien en onze lokale gidsen staan te springen om u mee te nemen! Ook deze excursies zijn inclusief koffie/thee en stroopwafel, gebruik van telescoop en een verslag achteraf. Ook voor een privégroep of als familie/bedrijfsuitje te boeken. Neem daarvoor contact met ons op!

Vogelexcursies Lauwersmeer

Laagdrempelige instapexcursies in een van de mooiste en meest vogelrijke gebieden van Nederland. De excursies vinden plaats op donderdagavonden in het voorjaar en de zomer. We bezoeken steeds twee locaties voor een zeer gevarieerde en soortenrijke vogelbelevenis! Ook voor een privégroep of als familie/bedrijfsuitje te boeken. Neem daarvoor contact met ons op!

Please reload